MyTreneek
!!! Dobrý den, jelikož Strava změnila způsob autentifikace do Strava API, funguje aktuálně import dat pouze po ručním znovupřipojení ke Stravě tlačítkem v nastavení a poté nahráním aktivit. Lepší řešení hledáme. Děkujeme za pochopení.

a tak se stalo že, aneb 7,5h narozeninovýho štěstí

I takovej holomek jako já se někdy narodil, a tak večír přijde synek, a povídá: ,,Grande! Přeju vše nej, a jako dárek Ti naděluju pěknou dvoustovku. Tak si to užij, já odjíždim do Hlohovce na GP Trofeo Cinelli,“ mezi dveřma se zachechtá, a já najednou koukám, jak mu vylejzaj takový malý růžky zpod helmy. .-)

No tak paráda synáčku, pomyslím si, ale mohlo bejt hůř! Tenhle cyklorobot je už mimo hobití realitu vyšeptalýho staříka T.E.G.a, a mohl bejt dárek třeba 250, nebo tříkilo. No to bych rovnou volal Chocholouška a jako sběrák černou sanitku! Večír se převaluju v pelechu a přemejšlim, jak to vůbec vodzmítám a kam pojedu?

Dám nejdřív rovinu, a pak se zmrtvím v nějakejch brdkách, rozhodnu se v půlnoci, když nemůžu chrápat, a tak jdu do kuchyně a natláskám se nějakou buchtou s pudinkem, co najdu v troubě.

No to jsem si dal, stokrát vzbuzenej, převaluju se, funím jak když jde prase z bukvic, pak šílený sny, honěj mě nějaký němci ve II.světový, atd. Ve čtyři ráno jsem zase vzhůru, a v půl sedmý vylezu z pelechu. No necetím se nic moc, koukám na radar na netu, má dopolko trochu chcát, vítr 4 m/s, 3-12 °C.

Přehodnotím trasu a vyrazím nejdřív do brdků když je kosa-vítr. V deset hodin skáču na drátěnýho osla a dáwej, dáwej.! No to je forma, na třicátym kilometru v kopečkách jsem v prdeli, nohy jak z betonu, tak tak držím stanovenou awg.25, abych tu 200 stovku nejel deset hodin! A 666 už našeptává, nedáš ani kilo, jeď dom, atd.:-(((((

 

To mě vyburcuje, kouknu na obláčky, hodim na ně fakáče, a zařvu: ,,Ty fousatej dobroto! I Ty rohatej!, já jsem T.E.G.!“ kapišto!Hoši, teď uvidíte ten mazec.

Začínám pořádně točit, pod 90 cad nejdu, a začíná se to pořádně rozjíždět. Z brdků vyjíždím na 70. kilometru, avg. 25,5. To by šlo, a obrátím to z podkrkonošskejch kopečků směr Přelouč, fouká pěkně po, a tak to valím a valím, na 90. kilometru koukám na G. ,awg. 27, a nastoupáno už 1000 m. No hezky pěkně.!

Jede se mě gut, žádná krize, nic, kiláky pěkně utíkají, na 120. malá komplikace, spadne mě řetěz a je zarvanej za malej převodník. Chvilku s tím zápolím, ale nakonec ho vyrvu! Na 140. přijíždím do Chlumce a stavuju se načepovat a koupit něco k jídlu u starýho známýho Vietconga.

Hned se culí u pokladny a huláká: ,,Tú de fánc, tú de fánc!“ Von snad nezná další světovej závod co se jezdí u nás v Hořicích?! Tour de Kolonožka! Vyvalí oči a žvatlá něco jako ,,Tú koblížka, tú koblížka!“ No potěš koště!

Kolo si beru již celá léta, co se u něj stavuju dovnitř do krámu, páč ta ulice je docela nepřizpůsobivá, čti politicko-korektně cikánsko jak sviň!, a najednou koukám, jak stará Hočiminová vyvaluje bulvy, čučí na Čínarello jak na svatej obrázek, no je úplně zhypnotizovaná! ,,Chcete se projet?“, nabízím tý asijský Longový kolésko. ,,Ne? Tak pojďte aspoň potěžkat, jak je lehký.“

Jen čumí na kolo a čumí. Začínám přednášku: ,,Milostivá paní, to je karborundum, a zmítá se na tom na tom pan Wiggo!“

Loučím se se supermarketem“ U Bambusu“, a valím dál na Bydžov. Ještě 60 km. Jedu si svoje, nohy v pohodě, a pak mi to dojde! Hočiminová čuměla, protože to Čínarello znala! Plácaj přeci tyhle kola doma v kuchyni ve svý renomovaný firmě FEJKORIGINAL S.R.O se svojí hluchou sestrou a slepou babi Šang-Hai, ráno Spešly, po O Čínarella, a večír Arturky. :-) :-) :-)

Celej den nepotkám nikoho, ve směru, ani jednoho zmítače, jen proti pár bajkerů, dvojičky, trojičky. Jinak mrtvo. Chvílema pěkně fučí, ale je zatažíno, mezi 8-12°C. Kiláčky pěkně utíkaj, 150, 160, 170 nohy jdou jak z partesu, žádná krize, nic, a blížím se k Hořicům a tam zjišťuju tu pakárknu! Mě to dvoukilo domů nevyjde! To je to nejhorší, co mě mohlo potkat, někde kroužit aby to dalo! :-)

Nojo, neměl jsem se vysrat na ten jeden kopec u Dvora Královýho. Vono se řekne, 15 km, ale na 180 žádná prdel! Takže to vobkroužim v Hořicích. Jezdím po hlavní třídě, po Husovce, kolem kina, na křižovatce točím doleva, kolem cykloželezářství, ulicí Aloise Hlavatého, vobjedu kruhák u Penny Marketu, ulicí ke gymplu, a vyjíždim znova na Husovku. Má to cca 1200 m, po třetím kole mě z toho jebe, ale pak se mě to začíná líbit! A začíná soukromej kriťas na 10 km. Nastupuju si za každou zatáčkou, ve výjezdu z kruháku předjedu pár aut, ty čuměj, valím si to 35/40. Jede to jako blázen, jsem snad poháněněj ňákou vesmírnou pránou, či co? p.. Dušek?.-)

Lítám tam tak furt dokola jako Gagarin, už poznávám lidi na chodníku, co tam korzujou, no už čuměj na lůzra fousatýho, co tam spurtuje mezi autama. Čekám, kdy přijede městská policie a hodí na mě síť!

Po desátym kole se loučím s městysem na tacháku svítí 190! Dom je to 11 kiláků, takže to klapne ouplně přesně!

 

Vzpomenu si na synka, posledních 10 kilometrů musim jet šrot. Je to zóna únavy, ať seš pak zvyklej na závody!

Kouknu na Garmina. 6:55. Nojo, ještě nejedu ani 7 hodin, to je hovno! Takže rozjíždim šrot! Jede to kupodivu dobře, a na 195km to valím furt 38/40. Posledních 5 km se vyjíždim a půl km před barákem tam zasvítí 200! Jupííí!

 

Já su tak šťastné! 7 a půl hodiny štěstí, to to uteklo.-)

Jelo se mě fakt hezky.

Nakonec to dalo 200,7 km,awg :27,4 ,plán byl průměr 25,

tf:142/170, cad:86/111, up:1576m,calorie:3894.

 

Doma mě čeká dort,Velo časák vod synka kterej to komentuje“tady máš tu hobbití bibli“:-)))

A tak se láduju dortem,lemtám jedno “regenerační pívo“:-)

a říkám si že dnešní den primitivního láčkovce který se zove T.E.G je bezezbytku naplněn!

Pane Cobain toto je ta Nirvána?!:-)))

 

PEDÁLU ZDAR!

teg

0 treníků  |  Ne 29.03.2015 12:10  |  1 komentářů  |  2139x zobrazeno

Komentovat mohou pouze přihlášení uživatelé.
Vzkaz